foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Међународни дан људских права обележава се 10. децембра

ОШ "Милорад Мића Марковић"

Мала Иванча

Електронско учење

Е-учење примењује се у школи од 2011. године. У е-учионици ученици прате лекције, решавају тестове и презентују своје радове.

Прочитај

Настава

Наставници и ученици реализују веома успешне часове пројектне и тематске наставе.

Прочитај

Стручно усавршавање

Наставници и стручни сарадници се стручно усавршавају и примењују стечена знања.

Прочитај

Чаролије

Школски лист Чаролије покренут је 2005. године, а 2015, објављивањем броја 21, обележено је десет година излажења.

Прочитај

Изабери писмо

Контакт

Време

У суботу, 29. октобра 2016. године била сам на Сајму књига у Београду. Тамо је био огроман број људи, једва смо успели да погледамо све што смо планирали. Купила сам доста књига на српском, једну књижицу на енглеском језику и једну друштвену игру која омогућава да се на занимљив начин научи много ствари о главним градовима разних светских држава.

Највише ме је обрадовало када сам за штандом „Пчелице“ видела песника Љубивоја Ршумовића, па сам радо купила његову књигу „Изволите у бајку са Пепељугом“, а песник ми је написао малу посвету.

Након тога смо одгледали представу, у оквиру Фестивала стваралаштва младих, која се зове „Бајка о цару и славују“. Радња представе се догађа у старој Кини и веома је занимљива и духовита. Глумци су имали одличне костиме и говорили су текст који је био у римованим стиховима. Нарочито сам уживала у некој опуштајућој кинеској музици.

Препуна утисака и веома уморна кући сам стигла кад је већ био мрак. Једва сам чекала да извадим и на миру прелистам све купљене књиге. Жао ми је што је Сајам књига само једном годишње.

Анђела Стојановић III2

2017 Copyright OŠ Milorad Mića Marković Rights Reserved