foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Међународни дан људских права обележава се 10. децембра

ОШ "Милорад Мића Марковић"

Мала Иванча

Електронско учење

Е-учење примењује се у школи од 2011. године. У е-учионици ученици прате лекције, решавају тестове и презентују своје радове.

Прочитај

Настава

Наставници и ученици реализују веома успешне часове пројектне и тематске наставе.

Прочитај

Стручно усавршавање

Наставници и стручни сарадници се стручно усавршавају и примењују стечена знања.

Прочитај

Чаролије

Школски лист Чаролије покренут је 2005. године, а 2015, објављивањем броја 21, обележено је десет година излажења.

Прочитај

Изабери писмо

Контакт

Време

За ученике седмог и осмог разреда наше школе инспектори Полицијске управе за град Београд, Одсека за сузбијање малолетничке делинквенције одржали су стручно предавање на тему „Безбедност ученика на интернету“ 23. новембра 2016. године.
Излагања су била посвећена проблемима са којима се деца, млађи и старији малолетници, могу суочити - од вршњачког насиља до насиља на интернету. Гости су наводили примере из своје праксе и ђацима указали на начине превенције од насиља и злостављања, као и на значај развијања способности детета на самозаштиту и превазилажење таквих ситуација и значај подршке школе и вршњака, породице и одраслих особа од поверења.

Посебан део разговора се односио на занимања људи који раде у полицији. Предавачи су говорили о својој професији и на тај начин нам помогли у избору будућег занимања, што је и део пројекта Професионална оријентација који се реализује у школи.

Сви смо били изузетно заинтересовани за тему и постављали смо питања. Предавање је оставило добар утисак на нас и отворило и многе теме за размишљање.

Ана Јанковић и Тијана Глишић, VII1

2017 Copyright OŠ Milorad Mića Marković Rights Reserved