foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Међународни дан људских права обележава се 10. децембра

ОШ "Милорад Мића Марковић"

Мала Иванча

Електронско учење

Е-учење примењује се у школи од 2011. године. У е-учионици ученици прате лекције, решавају тестове и презентују своје радове.

Прочитај

Настава

Наставници и ученици реализују веома успешне часове пројектне и тематске наставе.

Прочитај

Стручно усавршавање

Наставници и стручни сарадници се стручно усавршавају и примењују стечена знања.

Прочитај

Чаролије

Школски лист Чаролије покренут је 2005. године, а 2015, објављивањем броја 21, обележено је десет година излажења.

Прочитај

Изабери писмо

Контакт

Време

На конкурсу који већ неколико година организује Министарство трговине, туризма и телекомуникација под називом „Дигитални час“, трећу награду освојио је рад „Дигиталне збирке“ који су припремили библиотекарка наше школе Слађана Галушка и наставници Данка Стојановић и Саша Живановић.danka_digitalni_cas

Свечана додела диплома награђенима уприличена је 23. децембра 2016. године у згради Народне скупштине Републике Србије, а дипломе је уручила Татјана Матић, државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација. Она се у уводном обраћању захвалила свим учесницима конкурса и истакла њихову пионирску улогу у спровођењу модерног наставног програма. Наставнике је поздравила и Снежана Марковић, помоћник министра Министарства просвете, науке и технолошког развоја, која је истакла значај изузетне и вишеструке сарадње са Министарством надлежним за информационо друштво, нарочито у програмима за подизање дигиталних компетенција наставника.

На овогодишњи конкурсу наша школа је учествовала са два рада и осим награђеног „Дигиталне збирке“, у зборнику радова ће бити и рад „Очување културне баштине“, чији су аутори Ружица Будимкић и Слађана Галушка.

Данка Стојановић

Слађана Галушка

2017 Copyright OŠ Milorad Mića Marković Rights Reserved