foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Међународни дан људских права обележава се 10. децембра

ОШ "Милорад Мића Марковић"

Мала Иванча

Електронско учење

Е-учење примењује се у школи од 2011. године. У е-учионици ученици прате лекције, решавају тестове и презентују своје радове.

Прочитај

Настава

Наставници и ученици реализују веома успешне часове пројектне и тематске наставе.

Прочитај

Стручно усавршавање

Наставници и стручни сарадници се стручно усавршавају и примењују стечена знања.

Прочитај

Чаролије

Школски лист Чаролије покренут је 2005. године, а 2015, објављивањем броја 21, обележено је десет година излажења.

Прочитај

Изабери писмо

Контакт

Време

На почетку школске године у Поповићу је договорено да на крају сваког месеца ученици покажу шта су научили током тог периода израдом и постављањем прилога на паное. Пано за септембар је израђен 25. септембра 2017. у оквиру радионице „Септембар“.

Учитељице и библиотекарка су помагале ђацима да одаберу најлепше радове и да уреде пано на коме су се нашли радови из српског језика, математике, света око нас, ликовне културе и ликовне секције.

Други део радионице био је посвећен доласку јесени. На средини хамера је постављен розе папир и нањему написана реч - Јесен. На жутим папирима постављеним око средишњег написане су речи: Време, Боје, Звуци, Мириси, Укуси. Ученици су на плавим листићима у облику латица исписивали речи којима су представљали ове појмове. Затим су листиће лепили тако да чине цветове. Настала је прелепа слика која ће красити зид учионице, а уједно ће помоћи ђацима приликом описа јесени.

Сања Петровић, Ружица Будимкић и Марина Луковић

 

2017 Copyright OŠ Milorad Mića Marković Rights Reserved