Дан Светог Саве

Велики православни српски празник посвећен Светом Сави прослављен је у нашој школи бројним активностима. У Малој Иванчи је 26. јануара 2017. за ученике од петог до осмог разреда организован квиз у вези са животом Светог Саве.
У петак, 27. јануара, ученици и наставници су присуствовали литургуји у Поповићу и Малом Пожаревцу. У Поповићу је затим изведен и пригодини програм у ком су учествовала ђаци из Поповића и Мале Иванче. Централна прослава одржана је у Малом Пожаревцу у сали Дома месне заједнице.Квиз

У Малој Иванчи је 26. јануара 2017. за ученике од петог до осмог разреда организован квиз. Екипа сваког разреда је ималаа четири члана, а одговарали су на питања у вези са животом Светог Саве. У сваком кругу је екипа која је освојила најмање поена, испадала. У финалу су остале групе V2 и VIII1. Победило је V2 са једним поеном разлике. Сви учесници су награђени слаткишима, а победници су добили  и књиге.

Ана Марковић V1

Приредба

Светосавска приредба је одржана у Доку културе у Малом Пожаревцу. Учесници су били ученици свих разреда, а у публици су били ђаци, наставници и мештани села. Програм је започео химном Светом Сави. Следиле су рецитације, песме и извођење драмских текстова у вези са ликом и делом Светог Саве. Разноликим костимима деца су очарала све присутне. Прослава Дана светог Саве је сваке године све лепша и боља.

Ученици IV2