Новогодишња приредба

vasar

У Поповићу је 28. децембра 2017. одржана новогодишња приредба. Учествовали су сви ученици од првог до четвртог разреда заједно са предшколцима. Представи су присуствовали родитељи, баке и деке ученика, директор школе, педагог и наставници.
Пре почетка представе ученике је посетио Деда Мраз који је поделио новогодишње пакетиће које су припремили родитељи, свако за своје дете.

Током приредбе ученици су рецитовали и певали песмице о Новој години, Деда Мразу, зими. Учитељице су припремиле скеч у коме Деда Мраз среће јунаке из бајки. Ученици, у костимима, весели и раздрагани, показали су велики ентузијазам и глумачки таленат.
Публика је била одушевљена и пуна лепих утисака.

Након представе, ученици су позвали све присутне да погледају и купе нешто на припремљеном вашару. Ђаци су са учитељицама и родитељима направили дивне украсе, новогодишње венчиће, украсне свеће, честитке, и остале ситнице неопходне за новогодишњу декорацију.
Сав новац прикупљен на новогодишњем вашару намењен је заједничком излету ученика и родитеља који ће се реализовати до краја школске године.

Родитељи, ђаци и наставници, насмејани и у празничном расположењу напустили су школске просторије.

Марина Луковић