Угледни час

У понедељак, 5.3.2018. године, у одељењу VII1 наставница српског језика Марина Луковић одржала је угледни час на тему Покондирена тиква  Јована Стерије Поповића". Часу су присуствовали директор школе Ксенија Илић, педагог Наташа Демић, наставница српског језика Данка Стојановић и учитељица Тања Ћирковић.

На почетку часа Марина Радосављевић известила нас је о свом истраживању женске моде у Војводини у 19. веку. Након тога анализирали смо Фемин лик. Сузана Стевановић показала је резултате свог истраживања о Фемином језику. Драган Васиљковић је представио пано са биографским подацима о нашем чувеном комедиографу Стерији, а Љиља Савић пано о позоришту и драмском тексту. Затим смо разговарали о данашњим Фемама, ријалити звездама, старлетама и свим осталим извештаченим и уображеним личностима.

На крају часу ученици Сузан Стевановић, Тамара Трајковић и Михаило Милетић одглумили су најинтересантнији део. Час је био узбудљив и занимљив. Посебно бих споменула прављење трејлера као најаве за овај час који су радиле Марина Радосављевић и Сузана Стевановић.

Сузана Стевановић VII1